Opinie - Gabinet kosmetologiczny Metamorfoza Tomaszów

Opinie

Zapoznaj się z wpisami naszych zadowolonych klientek i przekonaj, dlaczego to miejsce jest właśnie dla Ciebie! Opinie na temat naszego gabinetu są wystawiane bezpośrednio w serwisie moment.pl, gdzie mamy ich tam już ponad 200! Poniżej tylko część z nich.

Aktualne opinie

Tajski masaż stóp, Pedicure SPA bez malowania

Tajski masaż stóp, Pedicure SPA bez malowania

Jak zawsze pełny profesjonalizm i bardzo sympatyczna atmosfera.

Małgorzata

19.03.2020

Dermoanaliza skóry twarzy z ustaleniem pielęgnacji domowej i planem zabiegowym, Carbon D-tox

Dermoanaliza skóry twarzy z ustaleniem pielęgnacji domowej i planem zabiegowym, Carbon D-tox

Miło i profesjonalnie. Na pewno jeszcze skorzystam 🙂

Agnieszka

15.03.2020

Przekłuwanie płatków uszu

Przekłuwanie płatków uszu

Pani Weroniko, bardzo dziękujemy. Polecam serdecznie, pełen profesjonalizm. Córka szczęśliwa i ja również.

Ania

10.03.2020

Terapia kwasami medycznymi Enerpeel, Dermoanaliza skóry twarzy z ustaleniem pielęgnacji domowej i planem zabiegowym

Terapia kwasami medycznymi Enerpeel, Dermoanaliza skóry twarzy z ustaleniem pielęgnacji domowej i planem zabiegowym

Pełen profesjonalizm! Polecam bardzo

Kasia

10.03.2020

Hawajski (lomi lomi nui)

Hawajski (lomi lomi nui)

Masaże serwowane w metamorfozie to prawdziwe rytuały. Lomi Lomi polecam każdemu, kto oprócz głębokiego relaksu, potrzebuje rozluźnienia mięśni.

Kamila

08.03.2020

Henna brwi z regulacją, Pedicure SPA , Hybrydowy ORLY - jeden kolor

Henna brwi z regulacją, Pedicure SPA , Hybrydowy ORLY - jeden kolor

Uwielbiam wracać na manicure hybrydowy do Pani Magdy! ❤️ Profesjonalnie, higienicznie i precyzyjnie wykonuje nawet najbardziej wymyślne minimalistyczne kompozycje. Przy okazji wizyty w salonie, korzystam z henny brwi i rzęs wykonanych przez Panią Patrycję i zawsze jestem zadowolona z efektu dobrania koloru dla naturalnej blondynki. Polecam!

Kamila

08.03.2020

Czekoladowa rozkosz

Czekoladowa rozkosz

Miło, relaksująco, skóra jak jedwab.

iwa

06.03.2020

Henna brwi z regulacją

Henna brwi z regulacją

Efekt zabiegi spełniał oczekiwania. Bardzo miła atmosfera podczas wizyty. Miejsce godne polecenia.

Ewa

02.03.2020

Klasyczny masaż twarzy z ampułką

Klasyczny masaż twarzy z ampułką

Wizyta odbyła się w bardzo miłej atmosferze, przyjemna relaksująca muzyka i fachowy masaż

B

01.03.2020

Kawiorowy

Kawiorowy

Świetna, kompetentna obsługa. Panie znają sie na rzeczy 🙂

Klaudia

29.02.2020

Nie wiesz jakie zabiegi będą dla Ciebie odpowiednie? Chętnie pomożemy.

Zapraszamy do zapoznania się z pełną ofertą. Sprawdź nas!

Menu